Informatie

Ibiza

Informatie

Tennisreis Ibiza

Dromen, durven, doen! Altijd al gedroomd van een onvergetelijke tennisreis op Ibiza? Boek vandaag nog! Zon, zee, strand en tennis. Nieuwe mensen leren kennen, gediplomeerde en gezellige trainers, tophotels en perfecte tennisbanen! Krijg je al zin?

Prachtige tennisclub

Op steenworp afstand van de prachtige hotels ligt de goed onderhouden tennisclub. De locatie waar wij gaan trainen, schitteren en plezier hebben. Met elkaar. In een gezellige en sportieve sfeer ga je, samen met tennissers van je eigen niveau, werken aan je techniek en tactiek. En bovenal: veel plezier hebben!

Waarom het zo leuk is!

- 30% van de deelnemers gaat meer dan 1x per jaar mee
- 70% van de deelnemers gaat het jaar erop weer mee
- Gediplomeerde, sociaal vaardige en professionele trainers
- De beste tennisbanen van Ibiza
- Rating 3 t/m 9 (indeling op speelniveau)
- Geweldige activiteiten naast het tennis
- Unieke gelegenheid om Ibiza te leren kennen
- 60% vrouwen en 40% mannen

Meer dan tennis

Er is meer dan tennis. Daarom laten we je naast de 13 uur training, die je gedurende de week krijgt, graag kennismaken met al het moois dat Ibiza te bieden heeft. Prachtige stranden, de bekende Hippie markten, sfeervolle beachclubs en een zonsondergang die je alleen op ansichtkaarten ziet. Ontspanning, rust, natuur en prachtige plekjes. Geniet ervan…je hebt het verdiend!  

Vliegensvlug

We boeken je ticket, regelen vervoer en voor je het weet ben je er! Het is c.a. 2 uur en 15 minuten vliegen. Daarnaast is de transfertijd van en naar de luchthaven slechts 15 minuten. Eerst even een dagje relaxen en kennismaken. De volgende dag word je wakker: ontbijtje, kop koffie, insmeren, tenniskleding aan, racket uit de tas en… ready to play!Interesse?

Heeft u vragen of wilt u graag mensen spreken die mee zijn geweest met onze reizen om hun ervaringen te horen. Neem dan contact met ons op. Dit kan via het onderstaande contactformulier of de onderstaande contactgegevens.